Матч Україна – Англія відбудеться без британських уболівальників

УЄФА прийняла рішення анулювати квитки на матч чвертьфіналу Євро-2020 Англія – ​​Україна в Римі, які були продані для британських уболівальників. Таке рішення було прийнято на вимогу департаменту громадської безпеки МВС Італії.

Читати

Конгресовий комітет прийняв правку щодо дії санкцій проти “Північного потоку-2”

Комітет Палати представників Конгресу США з питань асигнувань схвалив проект поправки, якою пропонується у 2022-му фінансовому році усунути звільнення від санкцій деяких осіб долучених до втілення проекту “Північний потік-2”, наданих виконавчою владою з міркувань національної безпеки.

Читати

Болгарія впускатиме українців лише з COVID-сертифікатами

Українці зобов’язані мати дійсний цифровий COVID-сертифікат ЄС про вакцинацію, про перенесення хвороби або про результати проведеного дослідження, або аналогічний документ, що містить ті самі дані, що й цифровий COVID-сертифікат ЄС.

Читати

На Луганщині СБУ затримала організаторку так званого “референдуму”

Служба безпеки України затримала організаторку так званого “референдуму” щодо створення “ЛНР”. Щоб затримати очільницю “виборчої комісії”, співробітники спецслужби виманили її не підконтрольну уряду територію.

Читати

У МЗС Польщі пропонують Україні шукати інші джерела газу для потреб населення

Для України треба шукати інші джерела газу, щоб не залежати від російського. Інтеграція до європейської газотранспортної системи не вирішить цю проблему повністю.

Читати

ЄС розширив список країн, для громадян яких відкриються кордони спільноти

Євросоюз прийняв рішення додати Канаду і 10 інших держав до переліку країн, громадяни яких зможуть відвідувати Євросоюз з необов’язковими, в тому числі туристичними, поїздками.

Читати
1 2 3 6