На Донеччині під час обшуку правоохоронці виявили наркотичну речовину та боєприпаси

Прикордонники Донецького загону ведуть активну боротьбу з правопорушниками, при цьому, прицільна увага правоохоронців зосереджена на припиненні незаконного обігу наркотичних речовин.

Читати

На Одещині СБУ блокувала корупційну схему розмитнення корейських та американських автомобілів

Служба безпеки України блокувала схему одержання хабарів за розмитнення іноземних автомобілів на Одеської митниці. За попередніми оцінками, зловмисники щомісяця незаконно оформлювали майже 100 транспортних засобів.

Читати

Оперативники поліції Києва перекрили канал збуту зброї до столиці

Правоохоронці затримали автівку, в якій полтавчанин транспортував предмети, схожі на автомати системи Калашникова АКМ та АКСУ калібру 5.45, з подальшим продажем у столиці за 2 тисячі євро за одну одиницю. Слідчі повідомили правопорушнику про підозру, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Читати

Правоохоронці нейтралізували нову мережу проросійських інтернет-агентів: зловмисники закликали до агресивної війни

Кіберфахівці СБУ заблокували діяльність ще однієї міжрегіональної мережі ворожих інтернет-агентів. За вказівкою кураторів з РФ вони закликали до зміни меж державного кордону та ведення агресивної війни.

Читати

Вперше в історії парадів прикордонники проїдуть Києвом на військовій та спеціальній техніці

Цьогоріч вперше в історії проведення парадів до Дня незалежності України прикордонники представлять не тільки піший парадний розрахунок, а й техніку, що є на озброєнні у прикордонному відомстві.

Читати
1 2 3 5