Зеленський запровадив санкції проти російського магазина Wildberries

Президент України Володимир Зеленський у п’ятницю, 23 липня, підписав указ, який вводить в дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо застосування персональних санкцій проти шістьох фізичних осіб.

Читати

Помічниця депутата отримає 11 мільйонів за ремонт концертного залу у м. Кам’янське

Комунальний заклад Кам’янської міськради «Концертний зал «Мир» 7 липня повідомив про намір укласти угоду з ТОВ «Будівельно-ремонтна група «Житлобуд-1» про «Капремонт будівлі закладу КМР «Мир» за адресою: просп. Перемоги, 35, м. Кам’янське (фасад)». Коригування за 11,09 млн грн.

Читати

Суд заарештував іноземців, які організували міжнародний канал поставки героїну з Ірану в Україну

Голосіївський районний суд міста Києва в п’ятницю, 23 липня, задовольнив клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим та м.Севастополя та обрав двом громадянам Туреччини, які курирували транснаціональний канал поставки наркотиків в Україну, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читати

ЄСПЛ відмовив Росії у скарзі проти України

Європейський суд з прав людини в п’ятницю, 23 липня, прийняв до розгляду перший міждержавний позов Росії проти України щодо низки подій із 2014 року, які Москва називає «утисками росіян» і «загибеллю мирного населення».

Читати

Країни Євросоюзу направили гумдопомогу для біженців у Литві

Країни ЄС направили гуманітарну допомогу в Литву для тимчасового розміщення на території цієї країни близькосхідних і африканських мігрантів, що прибувають з сусідньої Білорусі, повідомила Єврокомісія в комюніке.

Читати
1 2 3 4