У США зросла кількість заявок на допомогу з безробіття

419 000 заявок на допомогу з безробіття було подано у США за минулий тиждень, заявили в Міністерстві праці США. Ця цифра перевищила очікування експертів Dow Jones та Bloomberg і стала найбільшою за два останні місяці.

Читати

Латвія пропонує надати Україні ПДЧ в НАТО в обмін на “Північний потік”

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс назвав помилкою угоду США і Німеччини щодо газопроводу “Північний потік – 2” (Nord Stream 2), однак вважає, що у країн Заходу ще є важелі, щоб отримати для України вигоду від цього проекту.

Читати

Заступника голови Харківської облради затримано при отриманні хабара

Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП викрили заступника голови Харківської обласної ради та його спільника-адвоката під час отримання хабара в розмірі 1 млн 50 тис. грн.

Читати

Зеленський підписав Закон про агрострахування

Президент Володимир Зеленський підписав Закон № 1601-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правового регулювання страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою» (проект № 5104), який Верховна Рада ухвалила 1 липня поточного року.

Читати

Вища рада правосуддя ухвалила звільнити у зв’язку з поданням заяв про відставку п’ятьох суддів

22 липня 2021 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами, а саме у зв’язку з поданням заяв про відставку, повідомляє прес-служба ВРП.

Читати

На Прикарпатті чиновника спіймали на “відкатах” за перемогу в тендерах

В Івано-Франківській області було затримано начальника структурного підрозділу обласного управління Пенсійного фонду, який вимагав у підприємців “відкати” під час держзакупівель.

Читати
1 2 3 5