США виділили Україні з 2014 року понад $ 2 млрд на забезпечення безпеки

Сполучені Штати виділили Україні з 2014 року більше $ 2 млрд в рамках надання допомоги щодо забезпеченні безпеки і мають намір продовжувати нарощувати потенціал українських ВС.

Читати

Сербський футбольний арбітр засуджений до 15 місяців в’язниці за 2 спірних пенальті

Сербський футбольний арбітр Срджан Обрадович засуджений до 15 місяців в’язниці за звинуваченням у корупції і 10 років відсторонення від футбольної діяльності після винесення двох спірних пенальті в матчі чемпіонату Сербії, повідомляє The Sun.

Читати

На Волині правоохоронці ліквідували нелегальні майстерні з обробки «сонячного каміння»

Спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Луцького прикордонного загону та представників Нацполіції сьогодні проведено три санкціоновані обшуки у жителів Волинської та Рівненської областей.

Читати

У Чернігові перед судом постане злочинна група, учасники якої заволоділи державними коштами

Організував протиправну діяльність ексначальник Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації. Посадовець також залучив двох керівників і бухгалтера підконтрольних йому суб’єктів господарювання.

Читати

ЄС: призов жителів Криму до армії РФ порушує міжнародне право

У Європейському Союзі назвали порушенням міжнародного гуманітарного права оголошений в анексованому Росією півострові Крим та в місті Севастополь черговий призов до збройних сил РФ.

Читати

СБУ заблокувала масштабний нелегальний експорт карпатської смереки на мільйони гривень

Служба безпеки України викрила схему експорту деревини, незаконно зрубаної в Івано-Франківській і Чернівецькій областях. Упродовж 2020-2021 років організатори вивезли за кордон карпатську смереку на майже 15 млн грн.

Читати
1 2 3 7