Байден зрушить термін розширення вакцинації майже на два тижні вперед

Президент Джо Байден оголосить, що з моменту його вступу на посаду в США розподілено 150 мільйонів вакцин, і зрушить термін початку вакцинації для всіх бажаючих майже на два тижні вперед, повідомив знайоме з ситуацією джерело.

Читати

В Білому домі прокоментували заяву Зеленського стосовно НАТО

Рішення стосовно вступу України до НАТО буде приймати Альянс, заявила речниця Білого дому Джен Псакі, на прохання журналістів прокоментувати заяву президента України Володимира Зеленського стосовно важливості вступу України до НАТО для протистояння російській агресії.

Читати

Гелікоптер НАСА витримав першу самостійну ночівлю на Марсі

Літальний апарат НАСА «Геніальність» витримав марсіанські морози під час першої самостійної ночівлі на Червоній планеті, повідомляє лабораторія американської космічної агенції НАСА при Каліфорнійському інституті технологій.

Читати

Івано-Франківська облрада вимагає визнати недійсними вибори на 87-му окрузі

Депутати Івано-Франківської обласної ради на позачерговому засіданні 6 квітня ухвалили звернення до президента України, голови Верховної Ради України, міністра внутрішніх справ, голови Служби безпеки України, генерального прокурора України, в. о. директора Державного бюро розслідувань та Центральної виборчої комісії з вимогою визнати недійсними вибори на 87-му Надвірнянському окрузі 28 березня і

Читати
1 2 3 5